Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Drammens Port-og Gjerdefabrikk AS samler inn og bruker personopplysninger.

Samtykke til analyse:

Nettsteder kan be deg om å godta sporingsinformasjonskapsler for å få nettstedet til å fungere slik du forventer, og for å tilpasse markedsføringen og annonseringen du ser i nettleseren din. Informasjonskapsler alene identifiserer deg ikke personlig. De kan samle inn informasjon som IP-adressen din, den unike informasjonskapselidentifikatoren, posisjonen din og aktivitetene dine på nettstedet vårt. Vi sporer bare informasjonskapsler med ditt uttrykkelige samtykke. På dette nettstedet forbedrer Google Tag Manager vår evne til å gi brukerne mer personlig tilpasset produktinformasjon. Vi kan komme til å bruke andre informasjonskapsler i fremtiden.

Generelle vilkår:

Drammens Port-og Gjerdefabrikk AS med Org. Nr 911 209 314 og dets tilknyttede selskaper («vi») er opptatt av å beskytte og bevare personvernet ditt. Denne erklæringen beskriver grunnlaget for hvordan vi behandler opplysninger som vi samler inn fra deg, eller som du oppgir til oss. Ved å bruke nettstedet vårt («nettstedet») godtar du den praksisen som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Denne personvernerklæringen beskriver også hvordan vi behandler, bruker og utleverer informasjon som du gir oss når du bruker nettstedet vårt. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av informasjon som beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi oppdaterer denne personvernerklæringen fra tid til annen, så vi ber deg lese gjennom denne personvernerklæringen regelmessig. Hvis vi endrer personvernerklæringen vår vesentlig, vil vi varsle deg om slike endringer ved å legge ut en melding på nettstedet vårt. Hvis du ikke er enig i endringene, bør du slutte å bruke nettstedet, og du bør varsle oss om at du ikke ønsker at opplysningene dine brukes i samsvar med endringene. Hvis du ønsker å få tilgang til, korrigere, endre, fjerne eller begrense bruken av noen av opplysningene dine som er samlet inn og lagret av oss, kan du varsle oss på post (a) gjerdefabrikken.no

Informasjon vi samler inn:

Når vi driver nettstedet vårt, kan vi samle inn og behandle følgende opplysninger om deg: Detaljer om besøkene dine på nettstedet vårt og ressursene du bruker, inkludert, men ikke begrenset til, trafikkdata, posisjonsdata, weblogger og andre kommunikasjonsdata, inkludert IP-adressen din, dato og klokkeslett for når du åpnet eller forlot nettstedet og hvilke sider du har sett på. Noen deler av nettstedet vårt bruker informasjonskapsler og annen teknologi for å samle inn denne informasjonen om din generelle internettbruk. Se avsnittet nedenfor «Hvordan vi bruker informasjonskapsler» for mer informasjon. Informasjon som du oppgir direkte til oss ved å fylle ut skjemaer på nettstedet vårt, for eksempel navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og informasjon om kredittkortfakturering. Informasjon som du gir oss når du kommuniserer med oss av en eller annen grunn. Ved å oppgi et telefonnummer til Drammens Port- Og Gjerdefabrikk AS og dets tilknyttede selskaper samtykker du i at en representant for Drammens Port- Og Gjerdefabrikk AS og dets tilknyttede selskaper kan kontakte deg på nummeret du oppgir, eventuelt ved hjelp av automatisert teknologi (inkludert SMS) eller en forhåndsinnspilt melding. Ditt samtykke er ikke en forpliktelse til å motta noen av våre produkter og/eller tjenester. Hvordan vi bruker informasjonskapsler: En «cookie» er en liten datafil som nettleseren din skriver til datamaskinens harddisk. Du kan stille inn nettleseren din til å varsle deg når du mottar en informasjonskapsel. Hvis du samtykker, lagres informasjonskapselfilen på harddisken på datamaskinen din. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre nettstedet vårt og presentere innholdet på den mest effektive måten for deg og datamaskinen din. Du kan nekte å godta informasjonskapsler. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene i nettleseren din eller på dette nettstedet. Vi vil bruke tjenester fra eksterne parter til å behandle data som vi samler inn fra informasjonskapsler. Vi bruker ikke flash-informasjonskapsler på nettstedet vårt.

Bruk av opplysningene dine:

Informasjonen som vi samler inn og lagrer om deg, brukes først og fremst for at vi skal kunne levere våre produkter og/eller tjenester til deg på best mulig måte. I tillegg kan vi bruke opplysningene til følgende formål:

  • For å gi deg informasjon om våre tjenester og/eller produkter.
  • For å gi tredjeparter statistisk informasjon om brukerne av nettstedet vårt.
  • For å overvåke og analysere trafikk og bruksmønstre på nettstedet vårt.

Sikkerhet:

For å sikre informasjonen din har vi innført kommersielt egnede fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn på nettstedet vårt. Overføring av informasjon via Internett er likevel ikke helt sikkert, og vi kan derfor ikke garantere sikkerheten til data som sendes til oss elektronisk på nettstedet vårt, og overføring av slike data skjer derfor helt på egen risiko.

Tredjeparts nettsteder:

Ved å gå inn på tredjeparts nettsteder via nettstedet vårt, samtykker du til vilkårene og personvernerklæringene til disse nettstedene. Vi påtar oss ikke noe som helst ansvar for deres retningslinjer, da vi ikke har noen kontroll over dem.

Kontakt oss:

Vi tar gjerne imot spørsmål, kommentarer, klager eller forespørsler du måtte ha angående denne personvernerklæringen. Ta gjerne kontakt med oss på e-post post (a) gjerdefabrikken.no eller via vårt kontaktskjema.