Drammens Port- Og Gjerdefabrikk AS Når kunnskap kvalitet og service er av betydning

Drammens Port- og Gjerdefabrikk AS

Når kunnskap, kvalitet og service er av betydning

Drammens Port- og Gjerdefabrikk ble grunnlagt i 1923 og har siden den gang vært en ledende aktør innen produksjon og levering av gjerder og porter til det norske markedet. Med over 100 års erfaring er vi stolte av å betjene kunder over hele landet, med base i Drammen. Vårt sortiment dekker et bredt spekter av behov, fra private hjem og barnehager til offentlige og industrielle anlegg. Vi legger stor vekt på kvalitet i alle ledd av virksom heten og streber kontinuerlig etter å sikre at våre kunder opplever tilfredshet med våre produkter og tjenester.

Solid fagkompetanse og lang erfaring

Et veletablert selskap med lang erfaring i bransjen

Vårt team består av erfarne montører med solid fagkompetanse, som drar nytte av å være en del av et veletablert selskap med lang erfaring i bransjen. Vårt mål er å være det foretrukne valget som leverandør av gjerder og porter, både for privatpersoner, bedrifter og offentlige institusjoner. I tillegg til vårt hovedsortiment tilbyr Drammens Port- og Gjerdefabrikk også et bredt utvalg av tilleggsprodukter, inkludert bommer, T-stolper, flettverk, rekkverk og hundegårder. Vi tilbyr også skreddersydde samarbeidsavtaler og servicepakker med prioritetstjenester til konkurransedyktige priser.

Drammens Port- Og Gjerdefabrikk AS Solid fagkompetanse Et veletablert selskap med lang erfaring i bransjen

Vi ser frem til å høre fra deg

Drammens Port- og Gjerdefabrikk er dedikert til å være det trygge førstevalget for våre kunder, og vi setter kundetilfredshet i sentrum og vårt fokus er alltid på kunnskap, kvalitet og service, sammen med konkurransedyktige priser. Ta kontakt med oss i dag – vi er bare en telefonsamtale unna!

Om oss Drammens Port- og Gjerdefabrikk ble grunnlagt i 1923 Vi leverer gjerder og porter til det norske markedet
Solid fagkompetanse

Vårt team består av erfarne montører.

Over 100 år i bransjen

Lang fartstid. Vi ble grunnlagt i 1923.

Kunnskap og kvalitet

Vi setter kundetilfredshet i sentrum. Konkurransedyktige priser.

Kontaktpersoner

Vi ser frem til å høre fra deg.

Fredrik Sanne

Daglig leder

Fredrik Sanne
Frank Wiermyhr

Produksjonsansvarlig

Fredrik Sanne